Vapaa-aika

Lomatuvan omalla(n. 1 ha) tontilla on nurmikenttä, muutamia puuhakohteita lapsille, nuotiopaikka ja grillikatos. Halutessasi voit pystyttää nurmikolle teltan, heittää tikkaa, pelata sulkapalloa, paistaa muurinpohjalättyjä tai nuotiolla makkaroita.

Lapsiystävällinen uimarantaa sijaitsee 1,5 km etäisyydellä mökiltämme. Rannalla on grillikatos, leikkipaikka lapsille sekä lisäksi kioski. Asiakkaiden kokemusten mukaan mökillämme on turvallista lomailla, koska vesistö ei ole ääressä. Uimarantaan on kuitenkin helppo tarvittaessa päästä. 

Alavuden tapahtumat

Alavuden kotisivuilta löydät kohdasta "Matkailu" -> "Alavuden tapahtumat" eri järjestäjien tarjoamia vapaajanviettomahdollisuuksia.

Ähtärin Zoo

Ähtärin eläinpuistoon on mökiltämme noin puolen tunnin ajomatka.

Eläinpuisto on auki ympäri vuoden.

Kyläkaupan minigolf
Kyläkaupan Minigolfrata sijaitsee Kyläkaupan alueella joen rannassa. Silta minigolfalueelle sijaitsee Tavarapuodin ja Ruokapuodin välisellä alueella.

Ähtärin Golf
Hyvin luontoon mukautettu golf-kenttä, aloittelijaystävällinen, kauniit järvimaisemat.

Kuortane Golf
Yhdeksän reikäinen golfkenttä sijaitsee kartanomaisessa miljöössä Kuortaneen Mäyryn kylässä,valtatie 66:n välittömässä läheisyydessä.

Karting, Suseka
Housunkylä, 63600 Töysä,
Puh. 040 564 1052

Suomen pisin ulkokarting-rata.
Autoja vuokrattavissa aikuisille tai voit ajaa omalla autolla.
Kilpailut palkintoineen ryhmille, kysy esim. polttaripaketteja ym. ohjelmapalveluja. Varaa ajoaikasi etukäteen. Avoinna kesällä.

Metsälän Talli
Sorilantie 119, 63610 Tuuri
Puh 040 757 5005
Ratsastustalli, ohjatut ratsastustunnit, leirit ja vaellukset
koko perheelle. Kaiken kokoisia ratsuja niin aloittalijalle
kuin kokeneemmallekin ratsastajalle. Avoinna ympäri vuoden!

Tuurin ravirata
Ravirata Tuurissa. Radan yhteydessä mm. ratsastuskenttä jossa este- ja koulukalustoa.

Töysän retkeilyreitistö
Merkitty reitistö, taukopaikkoja, nähtävyyksiä reitin varrella. Talvella moottorikelkkareittejä ja latuverkosto, joihin on yhteys mökiltämme. Kartat saat mökiltämme.

Iivarin liikuntakeskus
Iivarin koulu, 63600 Töysä

Iivarin koulukeskuksessa on hyvät kuntoilumahdollisuudet; mm. tasokas kuntosali, squash -halli ja talvisin valaistu latu.

Kalastus
Järviä on Töysässä useita, joista Ponnenjärvellä on järjestetty Miljoonapilkkitapahtuma. Tämä järvi näkyy mökille. Viehelupien päivämaksu on 5 € ja viikon ajalle maksu on 10 €. Tilitiedot: Töysän osakaskunta FI1549240010100217 ja viestiosaan lisätään "Viehelupa" sekä kalastuksen ajanjakso. Ota kuitti mukaan kalalle todisteeksi maksusta.

Tähtitorni
Tähtitorni sijaitsee n. 5 kilometriä mökiltämme. Tornista on esteetön näkyvyys koko horisonttiin.

Suomenselän Pegasus ry - Etusivu

Avantouinti
Vetolan majan yhteydessä olevalla saunalla kokoontuu avantouintiryhmä torstai-iltaisin. Saunan voi myös vuokrata 40 euron hintaan. Lisätietoja antaa Aila Mursula, puh 0400-565078.